Ugens ord – JA

21. april 2016

Siger du JA til dig selv og til livet?

Er du i det hele taget opmærksom på om du siger JA eller NEJ?

Hvad mener jeg, tænker du måske?

Jeg mener, at en del ofte siger ubevidst NEJ til livet og jeg oplever det ofte i mine sessioner med klienter og når jeg betragter folks liv. Måder at sige NEJ på til livet og til dig selv kan være hvis du fx oplever, at du isolerer dig i en periode og ikke rigtig orker at se andre mennesker, eller ved at behandle dig selv skidt fx med for meget mad eller for meget alkohol eller hvis du bliver i dårlige relationer

Har du mod på at sige JA til dig selv?

JA, til at ville dig selv det bedste. Være kærlig og omsorgsfuld i forhold til dig selv ved at gøre det der føles godt for dig. Når vi kan det overfor os selv, så bliver vi også gode til det i forhold til andre og det føles SÅ godt.

Det kan være at spise god nærende mad, der kan være at mødes med mennesker du har det godt med. Alt hvad der nærer dig og alt hvad der føles godt i dit hjerte og i din mave er et JA til dig selv.

Får du stoppet op og mærket efter? En del mennesker kan godt mærke de ikke er gode ved dem selv i forhold til hvad de byder sig selv, men modet til at sige STOP og gå JA-vejen kan være svær at tage hul på. MEN når først du tager valget om at ville sige JA til dig selv og livet så mærkes følelsen af glæde og overskude begynder at komme.

Så hvordan kan du sige ja til dig selv og livet i dag?