Om mig

Livets Gave - Terapi og vejledning til at finde nye mønstre og nye muligheder i dit liv i Hvidovre, Storkøbenhavn. Samtaleterapi i Hvidovre, Storkøbenhavn.
Gratis

Mandag 20.00 – 21.00. Øvrige hverdage 8.00 – 8.30

Livets Gave - Terapi og vejledning til at finde nye mønstre og nye muligheder i dit liv i Hvidovre, Storkøbenhavn. Samtaleterapi i Hvidovre, Storkøbenhavn.

Sasjamille Sofia Tuborg Jensen

Mit navn er Sasjamille Sofia Tuborg Jensen og jeg brænder for at hjælpe dig med at leve dit liv fra dit hjerte. Således at du lever et liv, hvor du har det godt, nøjagtig som den du er. Når vi er det sted, er det nemmere at være i verden og med andre.

Jeg er 50 år, gift og mor til to drenge. Jeg er uddannet folkeskolelærer og har arbejdet som sådan i perioden 1999-2015 og igen 2018-21, med primær funktion som AKT-vejleder (adfærd, kontakt og trivsel). Jeg har endvidere vejledt det pædagogiske personale og været oplægsholder.

I 2014 og 2015 har jeg arbejdet som proceskonsulent for Kompetencehuset Heckmann, hvor jeg bl.a. afholdt kurser for- og vejledte personale på skoler i hele Danmark.

I 2016-18 arbejdede jeg på et dagbehandlingstilbud, med skoleforløb for sårbare unge med personlige, sociale eller emotionelle udviklingsforstyrrelser og diagnoser som ADHD og autisme–spektrumforstyrrelser.

Jeg er uddannet som ID psykoterapeut på ID Academy 2014.

I dag arbejder jeg som terapeut og familievejleder, hvor jeg hjælper børn, unge, voksne og familier til at få øje på mønstre og skabe nye muligheder i deres liv.

Kontakt og hør mere

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.